0
TakeawalkVR
Case Study.

Scroll Down

Header Cover
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo

Xpandr

Det er både nemt og sjovt at planlægge, udvikle og facilitere dine helt egne VR-forløb

Med Xpandr, tager du kontrollen – Håndtér komplekse situationer, med én simpel løsning.

 

VR-platformen Xpandr, er udviklet til at kunne håndtere komplekse forløb. Det kan være undervisnings-, behandlings- eller samtaleforløb, hvor situationen er i forandring.

 

Sådan fungerer Xpandr

Du har via tabletten, adgang til et hav af muligheder, hvor du kan gøre VR oplevelser, der normalt er statiske, interaktive.

 

Vælg en VR video, som passer til netop dit forløb. Brug en fra biblioteket eller upload din egen. Nu har du mulighed for at klippe i din video og indsætte interaktionshotspots, tekstbokse og taleinteraktion direkte på din tablet.

 

Du kan også indsætte billeder, lyd eller indsætte andre videoklip. Det er alle elementer, der motiverer brugeren til at foretage valg og handle i forskellige situationer.

 

Når du har planlagt dit forløb, kan du dele det med andre. Det kan være med klassen, holdet, gruppen eller enkeltpersoner, som lynhurtigt kan se din nye VR film i deres headsets. Og du er nu klar, til at facilitere dit VR-forløb.

 

Du kan også lade brugerne planlægge deres eget VR-forløb og derefter dele dem med hinanden.

 

Udforsk de mange funktioner og skab unikke VR-forløb

 

Mulighederne er uendelige og forskellige brugere, har forskellige behov. Hvad der virker for den ene, skal måske håndteres anderledes, hos en anden. Og over tid, kan behovet også ændre sig. Alt sammen menneskelige vilkår, som Xpandr håndterer særdeles godt.

 

Xpandr er en udvidelse til Take Care. Det vil sige, når du har adgang til Xpandr, har du samtidig adgang til alle funktioner i Take Care, herunder det store VR-bibliotek.

 

Back to top
All Rights Reserved. 2017