0
TakeawalkVR
Case Study.

Scroll Down

Header Cover

VR 4 All

Oplev et socialt VR-univers, hvor vi sammen oplever verden, helt tæt på —

VR 4 All, er for alle – Et unikt fællesskab, med vokseværk og store ambitioner.

 

Platformen VR 4 All, er et unikt fællesskab, hvor mennesker, som ønsker gode oplevelser i selskab med andre, kan mødes.

 

Der kan være mange årsager til, at vi ikke kan mødes fysisk. Vi kan have fysiske eller mentale vanskeligheder, der gør, at vi ikke kommer ud. Vi kan føle os alene og ikke have nogen at mødes med. Eller vi kan sidde i hver sin ende af landet eller i hvert vores land. I VR 4 All, er der plads til alle og intentionen er klar: vi tager headsettet på, for at være en del af en social kontekst.

 

Visionen er, at vi er sammen om at forme platformen og ambitionerne er derfor tårnhøje, og minimum én gang om måneden, vil der være events for alle, der har lyst.

 

Hvad vi skal opleve, er forskelligt fra gang til gang. Vi skal både til koncerter, se hvad der gemmer sig under havets overflade, vi skal se nogle af de smukkeste steder i verden og meget meget mere.

 

Events —

 

Program

14.30 Alle logger ind.

14.40 Direktør Jesper Roy byder velkommen.

14.45 Oplev musik fra hele verden.

15.00 Tak for i dag.

 

Sådan deltager du i eventet —

Når eventet skal begynde, tager du headsettet på og logger dig ind på appen VR 4 All. Og vupti, du lander i VR, sammen med alle de andre deltagere. Forestil dig, at du ankommer til et venteværelse, hvor alle lige samles og bliver budt velkommen, inden selve eventet begynder.

 

PICO headset: QUICK GUIDE: PDF

 

Oculus Go headset: Ring på: +45 73 11 57 28 eller send os en mail: contact@takeawalk360.com med dit brugernavn inden eventet og vi giver dig adgang til eventet. Skriv i emnefeltet: VR4ALL Oculus Go.

 

Er du allerede kunde hos os, og bruger du PICO brille? Så er du allerede logget ind på PICO og skal blot downloade appen VR 4 All.

 

OBS: Det kan være en god idé at downloade appen VR 4 All inden selve eventet, da downloadtiden kan variere, alt efter din internethastighed.

Tidligere events —